16 Eylül 2007 Pazar

*"Bedri Abiden Sevenlerine Selam Var!" diyor Raşit YAKALI hocam *


BEDRİ KORAMAN ABİ'DEN
SEVENLERİNE SELAM VAR…
Bir süre önce üşütmeden dolayı rahatsızlanıp Bodrum “Universal Hospital” yoğun bakımında tedaviye alınan duayenimiz, Karikatürcüler Derneğinin eski başkanlarından, ünlü karikatürist Bedri Koraman Bey’e, yengemiz Nil Koraman’dan randevu alarak, ben Raşit Yakalı, eşim Emriye Yakalı, Bodrum’da yaşayan ve Bedri ağabeyi her gün ziyaret eden Güngör Kabakçıoğlu ağabeyimiz ve de Bodrum Kent TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet İlkorur beyle Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker’in de istekleri doğrultusunda derneğimiz ve tüm karikatürcüler adına geçmiş olsuna gittik.
14 Eylül 2007 Cuma günü yaptığımız ziyarette bizi Nil yengemiz karşıladı.
”Beş dakika ikinci odada sizi bekleteceğim, Bedri giyiniyor, sizlerin geldiğini duyunca çok sevindi gözleri parladı adeta” dedi.
Masanın üzerinde üç telefon vardı. Nil hanım, “Telefonları bu odada ben bakıyorum ,sağ olsunlar dostlar hiç yalnız bırakmıyor” derken telefon yine çaldı..
Nil hanım şöyle cevap verdi…” Merhabalaaar Yurdagün bey….iyiii..iyii..hamdolsun İşte biraz üşüttü bizi de çok korkuttu…vb.”
Sonra bize dönüp, “Metin de her gün arıyor, Güngör bey de her gün burada.. Mesut evde… o olmasaydı çok zorlanırdık.”
.Sonra haber getirdi Mehmet İlkorur bey.”Bedri abi hazır” diye..
-"Bedri abi beni Başkanımız Metin Peker yönlendirdi. Hem derneğimiz , hem ailem hem de tüm diğer dostlarım adına geçmiş olsun demeye geldik, Erdoğan Karayel arkadaşımız da ayrıca selam ve sevgilerini yolladı. İnşallah yakında yine aramızda, özellikle bir Nisan gecemizde olursunuz.” -"Raşit Yakalı sen hep böyle kibarsın hep böyle kal, Çok naziksiniz” dedi ve devam etti.“…"Yaşamak çok güzel,.. Yaşamın her anını dolu dolu yaşamalı, İnşallah yakında birlikte oluruz. Beni arayan, selam gönderen ya da “ aaa duymamıştım yeni haberim oldu da” diyen, duyan duymayan herkese benden bol bol selam ve sevgiler, hepinizi çok seviyorum gözlerinizden öperim…-“Abi, hastahane kapısında bekleşen bir sürü güzel gözlü , düzgün vücutlu kızlara ne diyeyim?.”
”Haahh hah haaaa. Onlara: “ Bedri şimdi güzel eşiyle bütün güzellikleri paylaşıyor”de dedi, Nil hanımefendiye bakarak.
Nil hanım efendi de ,“ Yaşlandık artık birlikte.." diyerek gülümsemeye eşlik etti.
-"Abi internete koymak için bir resim çekmemize izin verir misin.?."
Durdu yutkundu, hanımına baktı ;"Bu şekilde istemem ama… Metin Peker’e göndereceksen peki ama basına dağıtma!.." diye ekledi.
Eşim Emriye de foto muhabirliğine soyundu.
Bundan sonrasını fotoğraflar anlatsın….
Yolda Eşim Emriye..” Çok iyi görünüyordu değil mi? Yakından bakınca gözlüğünü de çıkarınca, gözleri ne güzelmiş, yeşil yeşil.."dedi(!)…
-"Hooop aile var. Ben bu yazıyı şimdi burada bitiririm arkadaş…."
...
Geçmiş olsun Bedri abi..
Raşit Yakalı

Hiç yorum yok: