19 Eylül 2007 Çarşamba

*MİZAH VE ŞİİR ile LAHMACUN*mizah öykü*ye artık "ALO MİZAH" anasayfasından erişeceksiniz.*


Değerli MİZAH VE ŞİİR Dostları,
Siz sevgili izleyicilerimizden gelen istekler ya da koşullar, DEĞİŞİKLİKLER yapmamızı zorunlu kılınca; bunları yerine getirmeyi zevkli bir GÖREV sayıyor ve elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz.
...
Çok kolay değildir salt mizah öykülerinin yer aldığı bir yayını yönetmek...
Kısa kısa anekdotların ya da fıkraların okunmaya üşenildiği gerçeği ortadayken, uzunca sayılabilecek metinler olan öykülerle baş ağrıtmak (!) istenmeyecektir kuşkusuz.
Bu bilgilere yabancı olmadan soyunduk LAHMACUN MİZAH ÖYKÜ blogunu oluşturmaya... İstedik ki, ömrünü tamamlamadan çekilmesin hayatımızdan "MİZAH ÖYKÜ"leri...
LAHMACUN*mizah öyküye* gösterilen ilgi yabana atılır gibi değil... YAZARLARIMIZ adına, siz değerli izleyicilerimiz adına sevinmekteyiz.
ANCAK; blogların bağımsız siteler olması alışkanlığıyla, MİZAH VE ŞİİR'i izleyen birçok izleyicimizin LAHMACUN*mizah öykü*FARK etmediğini, FARK ettik.
*Bu sorunu ortadan kaldırmak isterken, çok da rahat edeceğiniz bir yöntemden hareketle
"ALO MİZAH" adıyla bir "anasayfa" oluşturduk.
*BU YENİ AŞAMADA;
Yukarıdaki görsellerle ERİŞİM ve İLETİŞİM adreslerini verdiğimiz ALO MİZAH'a girerek,
BLOGLARIMIZA DAHA KOLAY VE ZEVKLE ULAŞACAKSINIZ.
*Zaman içinde zengin bir link listesini de hizmetinize sunduğumuzda, arzu ettiğiniz sitelere kolayca ulaşmanın rahatlığını yaşayacaksınız.
***
İzleyicilerimizden, çeşitli dernek ve kuruluşlardan gelen isteği de hesaba katarak, YARIŞMA duyurularını yayımlayabileceğimiz bir blog daha oluşturduk. ALO MİZAH blogunda karşılaşmış olacaksınız YARIŞMALAR blogumuzla...
***
"Halkımızın 4'te 3'ü şairdir." diyen Aziz NESİN ustamızı haklı çıkaracak bir gayretle, çokça şiir ulaştı izleyicilerimizden. Mizahî özellikleri olmadığı için -üzülerek- yer veremedik bu anlamlı çalışmalara ... Lakin, yüreği sanat sevdasıyla çarpan bu değerli dostlarımızın istemlerini görmemezlikten gelmek olanaksızdı...
Demek istediğimiz şudur:
Şair dostlarımıza da ALO MİZAH bünyesinde bir alan yaratacağız yakın zamanda...
Emsalsiz şaiirimiz NÂZIM'ı çağrıştıran bir isimle hayata geçmiş olacak ŞİİR blogumuz SALKIMSÖĞÜT.
............Sağlıcakla kalın sevgili dostlar!..
............................. sevdakâr çelik

Hiç yorum yok: