19 Nisan 2008 Cumartesi

Photobucket
mizah dergilerimiz---DELİ ___ 14
Photobucket
HALKIN İŞİNE GELEN DERGİ
DELİ
CUMA GÜNLERİ ÇIKABİLİR
2000
TL (KDV’li)
BOYUT: 21x28 cm 16 sayfa
-örnek sayının- KİMLİK BİLGİLERİ:Photobucket
DELİ:

sayı:1, o2.o8.1991 (Dergide, sayı ve tarih kaydı yok.
Buradaki bilgiler, o gün düştüğümüz notlardan ibarettir.)
Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık Ltd. Şti.
imtiyaz Sahibi: Can Barslan
■ Yazıişleri Müdürü: Tan Cemal Genç
■ Dağıtım : Gani Müjde
■ Reklam ve Halkla İlişkiler: Kemal Kenan Ergen
■ Sanat Yönetmeni: Cemil Cahit Yavuz
Deliler: Can Barslan, Gani Müjde, Metin Üstündağ, Sencer, Cemil Cahit, Kemal Kenan, Derya Sayın, AlpTamer,Tan Cemal Ganç, Tuncer Erdem, Altuğ Yücel, Şükriye Tutkun, Tahsin Ulusoy
Ofset Hazırlık: Ağaçkakan Ltd.
Baskı: Güzel Sanatlar Matbaacılık A.Ş.
Dağıtım: Gameda AŞ.
Yazışma Adresi: KlodFarer Cad. Dostluk Yurdu Sok. Hacıbey Apt. No: 10/5 Çemberlitaş-lstanbul
Tel: 516 82 84 - 516 26 63 Fax: 516 23 62
PhotobucketDELİ'den seçtiklerimiz:Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket
......... HAFTA SONU NE YAPALIM YAVU
SİNEMA: Bazı sinemalar İstanbul'da
angora'da izmir'de kaçıranlar içün toplu gösteriler düzenliyorlar, n'olursunuz işimizi denk getirek gidek bunnara. bu yaz rehavetinde azıcık buzucuk etkinlik yapak, etkin olak.
KİTAP: Can Barslan'ın Gani Müjde’nin kitaplarını alak. okuyak. güldürürken düşünek. Metin Ustündağ'ın kitaplarını almayak. çatır çatır çatlatak onu. kıskandırak. Kemal Gökhan'ın "HİKAYE" albümü çıkmış. Joker yayınlarından onu edinek. çıkmış ve çıkacak olan öbürki mizah kitaplarını da alak. okuyak.
KASET: türkçe sözlü hafif müzike ağırlık verek. sezen aksu, bülent ortaçgil, nükhet duru vs. kasetleri alak. eğer rakı içeceksek mutlaka ve mutlaka ibraam tatlıses'ten "gülüm seni koparmışlar"ı dinleyek. ,
TELEVİZYON: ne zamandır televizyon seyretmiyok. brezilya dizilerini protesto ediyok. amma güsel filmler de yok değil mesela. Cumartesi TV 1'de Faize hücum var seyredek. her cumartesi Star 1'de 20.10'da "genç politikacı" var onu izleyek. izleyerken gülek. gülerken düşünek. yine oyumuzu ANAP'a verek. geberek, güberek.
VİDEO: filmleri yassah adam yılmaz güney'in birçok filmi videocularda sereserbest. niye seyretmiyok. hı. efendim, çingeneler zamanı var onu seyredek. Video film listesine bakak güsel filmler bulak seyredek. beta-WHS düşlere dalak.
HAYAT: giderek hayatımızdan "şiir" eksiliyo. Şiir kitapları alak. dizeler ezberleyerek. Şiirleşek. hayat yalnıs çekilmiyor aşık olak. Sevek sevilek. mesire yerlerine, kırlara gidek. Çimenlerde takla atak. Stresimizi dağıtak. haftaya buluşak. Sağlıcakla kalak.
Photobucket
Photobucket
deli'nin piyasaya çıkacağını his ediyordum, yoksa, oturupta bu mektubu yazmazidim. buna harcayacağım parayla simena tatil köyü'nde taksitle sörfe biner, vadeli kulaçlar atardım, siz var ya siz türk mizahı için bir dönüm noktasınız, yeni bir boyyutsunuz. kilometre taşı'siniz, siz mizah okurunun makus talihini yenecek yegane meganesiniz. kağıdınız bile değişik, birinci hamur, homour'unuz bile değişik, birinci humour.
iyiki çıktınız, sizi seviyoruz, öptüm.
• rana hister, KAĞIZMAN
Photobucket
........ Nerdeydiniz bizz aabi yaa. gözünümüz yollarda kaldı. Çok özledik siz bizi ya. İki aydır ne isminize, ne çizdikleriminize, ne yazdıklarımınıza rastladık be yav. Size hasret kaldık bize. Hoş-geldikiz, boşbuldukuz be aabi be.
• Methin Sütundağ, KEMAH
......... İşte aradığım derki, hem toplumsal hem so-siyal içerikli, hem absürd, hem komik, hem de çatal karam çingenem... en bi hem de kısrak derki bu derki. Ohh, mizahı dokumuşsunuz bi­rinci hamur kağıda. Oya gibi işlemişsiniz, renk­li ve mizahaskop. güldüm ve düşündüm. Mesaj aldım, bilinçlendim, gülünçlendim. kulunçlarıma da iyi geldi.
*Damla Taş MAĞARASI
Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

PhotobucketTELİF HAKLARI / "Bu Blog İnternet sitesindeki eserlerin, 05.12.1951 tarih ve 5846 sayılı FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU uyarınca eserden kaynaklanan mali ve manevi hakları eser sahiplerine aittir, izinsiz kullanılamaz." />>devam

Hiç yorum yok: