27 Haziran 2012 Çarşamba

FENAMİZAH'IN TEMMUZ SAYISI YAYINDA!
İNTERNET ÜZERİNDEN ÇEVRİMİÇİ ÜCRETSİZ OKUYABİLİRSİNİZ!
Uluslararası mizah dergisi FENAMİZAH'ın 5. sayısı 48 sayfa...
www.fenamizah.com
 Türkiye'den ve dünyadan tanınmış karikatürcülerin yanısıra genç çizerlerin çalışmalarının da bulunduğu dergide, ülke gündemini yansıtan karikatürler, çizgi-romanlar, bant karikatürler, mizah yazıları ve öyküsü, yarışmalar-duyurular yer alıyor.
Yayın yönetmenliğini Aziz Yavuzdoğan'ın yaptığı e-derginin Temmuz-2012 sayısında yazılarıyla/çizgileriyle yer alanlar:
AİLE (Turkey):
MAHİR ADAM, YURDAGÜN GÖKER, ERDOĞAN BAŞOL, RAŞİT YAKALI, İBRAHİM TAPA, AZİZ YAVUZDOĞAN, MUHİTTİN KÖROĞLU, ŞEVKET YALAZ, OSMAN YAVUZ İNAL, SEVDAKÂR ÇELİK, EKREM BORAZAN, SEÇKİN TEMUR, AHMET ÖZTÜRKLEVENT, CEM KOÇ, MUSTAFA YILDIZ, SEZER ODABAŞIOĞLU, VEDAT KEMER, HAKAN ÇELİK, ERCAN BAYSAL, GÜLAY GARİP KOÇERDİN, GÜLGÜN ÇAKO, EMRAH ARIKAN, KÜRŞAT ZAMAN, MEHMET SAİM BİLGE, BAHADIR UÇAN, KEZİBAN ÖZKOL, SALİH ATEŞ, HAKAN ULUCAN, TAMER YETKİN, EMİRHAN DİLLİ.

DOSTLAR (International):
JULI SANCHIS AGUADO, IGOR SMIRNOV, VICTOR CRUDU, JORDAN POP-ILIEV, ALEXANDER DUBOVSKY, WESAM KHALİL, ISTVAN KELEMEN, TOSO BORKOVIC, SZCZEPAN SADURSKİ, CZESLAW PRZEZAK, ALİ DİVANDARİ, DARKO DRLJEVIC, HULE HANUSIC, NIVALDO PEREIRA DE SOUZA, ARTURO ROSAS, DAMIR NOVAK, MARINA GORELEVA, MARK LYNCH, SABAHUDİN HADZİALİC, VAHİD KERMANİ, MAKHMUD ESHONQULOV, WILLEM RASING, PJKERIO, B.V. PANDURANGA RAO, ARSEN GEVORGYAN, İSMAİL KERA, EL TOTO.
KONUK ŞAİR: REYHAN SUR.
Aylık olarak internet üzerinden ücretsiz-çevrimiçi okuyabileceğiniz FENAMİZAH e-dergi'yi, dilerseniz pdf dosyasını indirerek de arşivleyebilirsiniz.
FENAMİZAH e-dergi'yi aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz: http://www.fenamizah.com/e_magazine/index.html 

 ! hatırlatma (Çizgileriyle ve yazılarıyla dergide yer almak isteyen karikatürcüler, sonraki sayı için çalışmalarını en geç 15 Temmuz 2012 tarihine kadar fenamizah@gmail.com  adresine gönderebilirler...)

Hiç yorum yok: