12 Temmuz 2013 Cuma

Karikatürist Saadet Demir Yalçın ile söyleşi /...ve “Salkımsöğüt”




Karikatürist Saadet Demir Yalçın, ÜTOPYA E-DERGİ’nin 49. sayısında kendisiyle gerçekleştirilen oylumlu bir söyleşiyle yer aldı.(Temmuz 2013) Söyleşiyi gerçekleştiren Karikatürist Lavinya Öz’ün soruları arasında “Salkımsöğüt” e- dergiye ilişkin olan bir soru da vardı.
**
Salkımsöğüt’ün yaz sezonuna dayalı olarak bir tatil arası verdiğini belirterek, değerli Karikatürist Saadet Demir Yalçın’la gerçekleştirilen söyleşiyi Mizah Ve Şiir dostlarının ilgisine sunalım. 


Şu an yanılmıyorsam 2 ayda bir çıkan “Salkımsöğüt” isimli e- dergidesin? 
SAADET: Salkımsöğüt değerli karikatürist Sevdakar Çelik’in yayınladığı edebiyat ağırlık bir e-dergi fakat sanırım bir süredir yayın hayatında değil. Tamamen hatır üzerine çizgi, şiir ve yazılarımı ilettiğim bir dergi. Zaten neredeyse tüm dergilere hatır için destek olmaktayım. Bu işten kazandığımız bir şey yok. Her zaman da bu tür taleplere cevap vermeye ve destek olmaya devam edeceğim. Çünkü bu işe gönül vermek en büyük kazanç, maddi boyutundan daha önemli. Şu an için çeşitli internet sitelerinde karikatürlerim paylaşılıyor. Çoğu site, internet üzerinden çizgilerime ulaşıp kullanıyor. Bu nedenle yer aldığım alanların sayısını ben de pek bilmiyorum. Ayrıca yaklaşık bir yıldır düzenli olarak bana köşe verip çizgilerimi yayınlayan Toons Mag sitesi var.
**Saadet Demir Yalçın: http://saadetyalcin.blogspot.com/
http://saadetyalcin.blogspot.com/2013/07/utopya-e-derginin-benimle-yaptg-soylesi.html
**Lavinya Öz: http://www.lavinyaoz.com/
http://www.lavinyaoz.com/sizden-gelenler/konuk-cizer-saadet-demir-yalcin-ile-soylesi


**Salkımsöğüt:  http://salkimsogutsanatdergisi.blogspot.com/
                                                                       ... devam

Hiç yorum yok: