21 Mart 2010 Pazar

OBUR MİZAH EKONOMİK KRİZ SERGİSİ ODTÜ'DE
Obur Mizah Ekonomik Kriz konulu karma karikatür sergisi 22 Mart günü ODTÜ’de izleyiciyle buluşuyor. Son dönem gündemin en önemli başlıklarından olan Ekonomik Kriz konusu ODTÜ Ekonomi Topluluğu’nun geniş etkinlik programı arasında bir de karikatür sergisiyle katılımcı ve izleyicilere sunulacak. Sergide 6 farklı ülkeden 27 karikatüristin çalışmaları yer alıyor. 22 Mart saat:13.30’da ODTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi binasında açılacak olan Obur Mizah Ekonomik Kriz başlıklı karikatür sergisi 3 gün boyunca izleyicinin karşısında olacaktır. Tüm sanat ve karikatür severler karikatür sergimize davetlidir.
***
katılımcılar:attila atala, amorim, azem yılmaz, emre yılmaz, ercan akyol, hali i. yıldırım, halis dokgöz, hüseyin alparslan, i.serdar sayar, ilhan değirmenci, ismail doğan, kemal özyurt, marian avramescu, mehmet kahraman, mert gürkan, musa keklik, mustafa yıldız, nezih danyal, nicoleta ionescu, nuri bilgin, oğuz gürel, recep bayramoğlu, sevdakâr çelik, sevgi döğüncü, sezer odabaşıoğlu, vahit akça, zhao yunshenghi>>OBURMİZAH>> 
ileti_ emre yılmaz /21 Mart 2010_18:57
***
Photobucket*HABERimiz oldu,
*HABERiniz olsun.!. .

KRİZ KARİKATÜRLERİ SERGİSİ ODTÜ'DE AÇILDI
Obur Mizah öncülüğünde gerçekleştirilen Kriz Karikatürleri Sergisi ODTÜ Ekonomi Topluluğu’nun Ekonomik Kriz etkinlikleri kapsamında ODTÜ’de açıldı. Sergide 6 ülkeden 27 karikatüristin karikatürleri yer alıyor. ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Binası’nda açılan sergi 25 Mart 2010 tarihine kadar izleyicilerin karşısında olacak.
ileti_emre yılmaz /23 Mart 2010_22:11
**haber ve fotoğraflar için TIKLAYINIZ.!.
>>devam>Photobucket VİDEO ... PDF KATALOG

Hiç yorum yok: