4 Mayıs 2010 Salı


Photobucket
*HABERimiz oldu,
*HABERiniz olsun.!.
SAAT KULESİ 2o1o MAYIS AYI PROGRAMI BELLİ OLDUSaat Kulesi Karikatürcüler Topluluğu hız kesmeden etkinlilere devam ediyor. Bu güne kadar birçok ilke imza atan, geniş katılımlı sergilerle büyüyen Saat Kulesi, Mayıs ayına yoğun bir programla giriyor. İşte tarih sırasına göre katılacağı etkinlikler:
6- 7 Mayıs; Akşehir Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği danışma kurulu toplantısına 4 üyesiyle katılıp, Temmuz ayında yapılacak festival için öneriler sunacak.
13 Mayıs; İzmir Tahir Merzeci İÖO 3. Karikatür ve Mizah Günlerinde söyleşi ve atölye çalışması yapılacak
16 Mayıs; Bergama Uçurtma Şenliği Allianoi’ye destek yolculuğunda “Tarihi Eser ve Çevre” karikatürleri çizilecek. Ayrıca çocukların uçurtmalarına çizilimler yapılacak, gökyüzüne salınacak.
20 Mayıs; Saat Kulesi Paf Takımı öğrencilerinin sergisi Tarihi Hava Gazı Fabrikasında sergilenecek
20- 23 Mayıs; 6.Mordoğan Denizle Buluşma Şenliklerinde “Eğitim” karikatürleri sergisi açılacak. İlkokul ve lise öğrencilerinin katılacağı söyleşi ve workshop çalışması yapılacak.
24 Mayıs 2o1o; Bandırma’da “Nasreddin Hoca Dolaşıyor”sergini açıp, çocuklarla karikatür çizimleri yapılacak.
24- 30 Mayıs; Akhisar 551. Çağlak Festivali- Zeytin Şenliklerinde “İzmirli Çizerler” sergisi açılacak. 3 gün sürecek olan çocuklarla atölye çalışması sonunda, çizilen karikatürler sergilenip, ödüllendirilecek.
29- 30 Mayıs; Karaburun Karikatürlü Ev 1. Karikatür Şenliği 2 gün boyunca değişik etkinliklere sahne olacak. Saat Kulesi 39 çizerin katıldığı “Çevre” karikatürleri sergisini ilk kez burada açacak.
ileti_saatKulesi/30 Nisan 2010_13:38

Hiç yorum yok: