14 Ağustos 2007 Salı

*OMBUDSMAN DOBU EZMAN ABİ, nihayet görevinin başına döndü.*

“Gazeteci olunmaz, gazeteci doğulur!” ilkesini hayata geçiren büyük insan, ciddi gazeteci OMBUDSMAN DOBU EZMAN ABİ sizin için “gerçek” haberleri silkeliyor...

GERÇEK BİR HABER:-->

Cep telefonunu çorapta taşıyın”(...) cep telefonlarının beyin ve karaciğerden uzak tutulması ve mutlaka kulaklık kullanılması(...) “Mümkün olduğunca az kullanmanız gereken cep telefonunu çorapta taşıyın!”(...)

İŞTE YORUMUM:Efenim bi kere bu sayfada Kendime, Kedime ve Kargama (3 K ilkem) uygun bir yer bulamamanın derin hiddeti ve şiddeti içindeyim efenim! Bu sorunu çözmek için yıllarımı harcadım. Ölmek var, dönmek yok efenim! İlle de 3K.!..
Neymiş efenim, “Cep telefonunu çorapta taşıyın”mış. Erkek egemen toplumun tipik bir açmazı efenim! Şimdi soruyorum ve sorularıma cevap isterim efenim!.
-O ince, o narin, o şeffaf hanım çoraplarında telefon taşınması mümkün mü efenim?.
Efenim?!.Yoksa hanımlar telefon kullanmasınlar mı efenim? Benzin vadı da hanımlar mı içti efenim? Peki, bu alana yatırım yapıp ufak ufak kazanan memleket evlatlarına ayıp -pardon- yazık olmaz mı efenim? Olur efenim! Ben olur diyorsam, olur!. Hişşşt!
Pişmiş yorumuma su katmayınız efenim! Bakın, kızarsam var ya, Cep telefonunun adını “çorap telefonu” olarak değiştiririm ha!
Çıt yok efenim! Çizerim!
Miyav var, gaaak var; ama gık yok efenim!
Çıt da yok!
.................. Görüşücez efenim! ...
.................................... sevdakâr çelik.

Hiç yorum yok: